[pic=5_1255164213.jpg][pic=5_1255164178.jpg][pic=5_1255164129.jpg][pic=5_1255164095.jpg][pic=5_1255164057.jpg]OG Vorselaar kreeg in de beginfase van de wedstrijd de beste kansen maar een heroptredende bezoekende doelman Luyckx pakte alles. OG Vorselaar trof in die fase ook twee keer de paal.Op de 23' scoorde Michiels de 0-1. In de 60' verdubbelde Tom Van Hemelen de score: 0-2Bij het eerste doelpunt speelde Van Hemelen de bal door naar Michiels. Die zijn schot verraste thuisdoelman Verschueren. OG Vorselaar bleef kansen scheppen maar Yves Van der Schoot en de andere thuisaanvallers konden telkens net niet bij de strak gegeven voorzetten. Linda Olen bleef kort op de man spelen en daar vond de thuisploeg geen oplossing voor. Michiels kreeg bij Linda Olen na een knappe individuele actie nog een kans voor een schot maar doelman Verschueren redde. Aan de overkant verhinderde Luyckx met de voet vlak voor rust nog de gelijkmaker van Piron. Ook in de tweede helft bleven de bezoekers goed georganiseerd spelen. Thomas Van Hemelen kon op het kwartier zijn naamgenoot Tom Van Hemelen bedienen en die liet Verschueren geen kans: 0-2. OG Vorselaar bleef proberen maar de aanvallen verliepen te steriel om gevaarlijk te zijn. Bovendien bleef Linda Olen sterk en massaal verdedigen en speculeren op de tegenaanval. Een van die tegenaanvallen leverde met in een 3 tegen 1 situatie bijna de 0-3 op maar de thuisdoelman was net op tijd om de bal te pakken. Volgende week trekt OG Vorselaar naar SKS Herentals. De week nadien ontvangt het Nijlen.